Glutenvrije pizza
Fan van pizza maar niet van gluten? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Met ons recept voor glutenvrije pizza bak je zelf een Italiaans meesterwerk. Door de No-Risk bloem is het heel eenvoudig en duurt het niet lang. Beleg je pizza met lekkere toppings naar keuze en geniet van je zelfgemaakte delicatesse.
-
MoeilijkheidsgraadMedium
-
Serveert1 Porties
-
Bereidingstijd15 - 30 minuten
-
Bevat deze allergenenVegan
Ingrediënten
-
Voor je deeg
-
• 100 g Dibro mix voor glutenvrij wit brood
-
• 60 ml water
-
• 2 eetlepel(s) olijfolie
-
• een snuifje zout
-
• pizzakruiden en/of oregano
-
-
Voor je afwerking
-
• olijfolie
-
• beleg naar keuze
-
-
Bak- en kookbenodigdheden
-
• oven
-
• pizzaplaat
-
• bakpapier
-